Društvene mreže

Naslovna slika za stranicu društvenih mreža

Našim uslugama iz oblasti društvenih mreža kompanijama omogućavamo uštedu vremena uz postizanje vrhunskih rezultata. Mi znamo kako optimizovati vaše kanale na društvenim mrežama da biste postigli željene ciljeve. Pomoći ćemo vam u tome i vaša ulaganja u društvene mreže pretvoriti u vaš profit. Bez obzira u kojoj oblasti poslujete, nudite li proizvode ili usluge – uz naše usluge vaš posao je osuđen na uspjeh.

  • Facebook marketing
  • Instagram marketing
  • LinkedIn marketing

Sa preko 1,3 miliona korisnika, Facebook je previše moćan da biste ga zanemarili. Facebook oglašavanje vam omogućuje da dođete do odabrane publike jer pruža mogućnost preciznih postavki u kampanjama.

Koristeći profilne podatke možete pratiti svoje potencijalne korisnike i ciljati ih na osnovu godina, pola, ponašanja, interesa, veza... Osim toga, zbog prirode društvenih mreža, vaše poslovanje može imati koristi od preporuka korisnika. Vaš plaćeni oglas korisnici mogu lajkovati ili podijeliti, i tako vam pomoći da dosegnete još veći broj potencijalnih klijenata bez dodatnih troškova!

U Ad Kraftu napravićemo vam prilagođenu kampanju na osnovu vaših ciljeva i u skladu s vašim poslovanjem i željama. Bilo da želite više lajkova, bolju posjećenost web stranice, veću konverziju, ili samo da se o vama pročuje – prepustite se rukama naših profesionalaca.

Facebook logotip

Sa preko 800 miliona korisnika mjesečno, Instagram pruža veliki broj potencijalnih korisnika za vaše proizvode i usluge.

Fotocentrična platforma je jedna od najkorištenijih mobilnih platformi u svijetu. A pošto je u vlasništvu Facebooka, kompanije koje se oglašavaju preko Instagrama imaju pristup najsnažnijih ciljnim postavkama na internetu.

Čak 75% korisnika Instagrama kliknuće na reklame koje vide na svom news feedu. A čak 1/3 Instagram korisnika koristi ovu društvenu mrežu za online kupovinu. Zato kompanije koje imaju efektne reklame i ciljaju pravu publiku, imaju šansu da povećaju konverziju i unaprijede poslovanje.

I najbolje od svega, popularnost Instagrama kontinuirano raste, a tako i vaša prilika da s ovom popularnom društvenom mrežom i našim znanjem proširite svoje poslovanje i uticaj.

Instagram logotip

Kao najveća poslovna društvena mreža, LinkedIn je idealna za B2B poslovanje jer olakšava pronalaženje stručnjaka u različitim oblastima poslovanja.

Razlikuje se od ostalih društvenih mreža jer je orijentisana na poslovanje i daje mogućnost da direktno pristupite zaposlenicima određene industrije ili određenim kompanijama. Želite da vaš oglas dođe do finansijskih direktora u farmaceutskim kompanijama, koji imaju između 30 i 40 godina? To možete postići preko LinkedIna.

Ad Kraft će pažljivo ciljati kako bi vaša kampanja bila usmjerena na vaše idealne korisnike, a samim tim i uspješna.

LinkedIn logotip

Popunite polja označena '*' i kontaktiraćemo Vas putem emaila sa preciznim informacijama.