Google analytics & SEO

Naslovna slika za stranicu Google Analitycs i SEO

Google

analytics

Kada je riječ o digitalnom marketingu, nikada ne nedostaje podataka za analiziranje. Prikupljanje, sortiranje i analiza podataka može se zakomplikovati, zato taj dio prepustite Ad Kraft timu. Mi ćemo uz pravilnu postavku pratiti i upoređivati dobijene podatke i statistike.

Uz pravilno praćenje i analiziranje vašu kampanju ćemo usmjeriti u pravom smjeru. Svakog mjeseca mjerimo naše napore i dostavljamo izvještaje koristeći alate za analizu. Ovi izvještaji pomažu da bolje razumijete svoje korisnike, što vam je vrijedna informacija za unapređivanje poslovanja.

Search engine

optimization

Veliki postotak ljudi koristi internet pretraživače, a gotovo 90% njih pregleda samo prvu i drugu stranicu rezultata pretrage. Zato je bitno da se i vaša stranica nađe na samom vrhu rezultata pretraživanja!

Cilj je da što boljom optimizacijom web stranice postignete visok rang na pretraživačima, a time dobijate i mnogo novih posjetilaca. Efektivna SEO kampanja nije samo generisanje velike količine prometa, već generisanje velike količine ciljanog prometa, što se postiže istraživanjem ključnih riječi. Sva naša strategija temelji se na prikupljenim i ispitanim podacima!

Pronalaženje pravih ključnih riječi znači da moramo znati kako naši korisnici razmišljaju. Bitno je izabrati kombinacije i nizove koji dovode do konverzije. Ispravno istraživanje potencijalnih ključnih riječi omogućuje nam da dobijemo realan uvid u tržište i psihologiju korisnika.

Popunite polja označena '*' i kontaktiraćemo Vas putem emaila sa preciznim informacijama.