Izrada web stranica

Naslovna slika za izrada web stranica

Ad Kraft razumije izazove koje kompanije danas imaju s web razvojem. Znamo da nije riječ samo o dizajnu. Bitni su i tehnička stručnost, sposobnost rada na različitim platformama, kreiranje prilagođenih platformi i profesionalizam potreban za upravljanje projektima. Zato naš tim pruža svojim klijentima kompletnu uslugu – od savjetovanja do kreiranja web stranice i njenog održavanja. Pritom, vodimo računa da vaša web stranica podržava sve što vam treba u ovom trenutku, ali i što će vam zatrebati u budućem poslovanju.


Zatražite BESPLATNU ponudu

Popunite polja označena '*' i kontaktiraćemo Vas putem emaila sa preciznim informacijama.  • Kako pristupamo web dizajnu

    Mi ćemo vam pomoći da dizajnirate web stranicu koja će odgovarati vašoj viziji i vizuelnom identitetu. Naš posao počinje jednostavnim i atraktivnim dizajnom koji najbolje reprezentuje vaš brend. Zatim proučavamo vaše klijente kako bismo stvorili unikatne elemente i stil koji najbolje odgovara vašem poslovanju i ispunjava najvažnije ciljeve – kvalitetno korisničko iskustvo i konverziju.

  • Responsive web dizajn

    Danas je nemoguće zamisliti poslovanje bez korištenja mobilnih telefona i tableta. Zato nam je jasno da vaša web stranica mora biti optimizovana i formatirana za korisnike ovih uređaja. Naš tim je specijalizovan za responzivni web dizajn koji pruža optimalno korisničko iskustvo, a vama štedi novac, vrijeme i resurse. Ovakav oblik dizajna preporučuje i Google, jer je jedan od najvažniji parametara kvalitetno izrađene web stranice.

  • Search Engine Optimization

    Cilj SEO optimizacije je što bolje rangiranje vaše stranice na internet pretraživačima jer bolje pozicionirana web stranica na pretraživačima znači veći broj posjeta i potencijalnih klijenata. Zato vodimo računa da sve naše stranice budu SEO optimizovane, što podrazumijeva pravilno kodiranje, optimizaciju stranice, odgovarajuću strukturu i sadržaj.

Izrada web stranica već od 200 KM

Koristeći najmodernije tehnologije i tehnike izrade te pretvarajući analitiku i podatke u mjerljivi web dizajn omogućavamo vašoj kompaniji da se predstavi se u pravom svjetlu svojim klijentima. Vaše uspješno poslovanje je naš imperativ!