Mi smo Ad Kraft

Angažovani, posvećeni i
kreativni

Poslujte sa nama i postanite lider na tržištu

Ad Kraft je agencija specijalizovana za online marketing i kreativni dizajn, koja moć interneta koristi za rast vašeg poslovanja.


Ad Kraft je utemeljen na uvjerenju da kompanije mogu zasjeniti svoje konkurente s efektnim web stranicama i efikasnim strategijama online marketinga. Upravo to pružamo našim klijentima, a naša stručnost i iskustvo garantuju uspjeh!


Sa našim jedinstvenim pristupom u kreiranju specijalizovanih formi za sve klijente, postigli smo povećanje broja ispunjenih formi za 300%. Korisnici naših dizajnerskih usluga uvjerili su se da pružamo samo najbolje – funkcionalne, efektne i prilagodljive web stranice. Dokaz za to su naši mnogobrojni zadovoljni korisnici.


Vjerovatno ste sve ovo čuli već ranije – pa šta je onda to što Ad Kraft izdvaja od drugih kompanija koje tvrde isto?


Naš fokus usmjeren je na dvije ključne stvari: rezultate i odnos s klijentom. Smatramo se dijelom tima naših klijenata s kojima uspostavljamo saradnički odnos zasnovan na povjerenja.


Našim klijentima garantujemo:


  • - Iskustvo i stručnost
  • - Integritet i transparentnost
  • - Vidljive i mjerljive rezultate
  • - Fokus na zadovoljstvo klijenata
  • - Posvećenost i profesionalnost

Naš fokus na odnose i rezultate stavlja nas ispred naše konkurencije, a dokaz za to su zadovoljni klijenti i studije slučaja.


Kao Google partneri specijalizovani smo za sve oblasti online marketinga, od prvog klika do finalne kupovine: Google AdWords, Facebook i Instagram oglašavanje, optimizacija konverzija, analitika i drugi plaćeni kanali. Od samog početka insistiramo na izradi kvalitetnih web stranica za sve naše klijente uz podjednaku usmjerenost na estetiku i funkcionalnost.


Povežite se s Ad Kraft timom i iskoristite moć interneta u svoju korist!

Naš team